In de werkplaats

Autobedrijf Henri Dijk is een modern autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats met alle benodigde apparatuur en inrichting voor APK keuringen. In onze werkplaats repareren en onderhouden wij alle merken personen- en bedrijfsauto’s tot 3500kg maximum toegestaan gewicht. Daarnaast bent u met een camper van harte welkom.

Autoproblemen, autoschade of toe aan onderhoud?

Wij maken gebruik van moderne testapparatuur voor diverse automerken en hiermee stellen wij een snelle en deskundige diagnose aan uw auto om u zo spoedig mogelijk weer mobiel te krijgen. Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm en maken gebruik van originele onderdelen.

Is uw auto weer bijna toe aan een APK Keuring? Maak een APK afspraak en profiteer, bij de APK keuring krijgt uw auto namelijk ook nog eens een gratis autowasbeurt.

Voor autoproblemen, schade en onderhoud bent u bij Henri Dijk aan het juiste adres! Wilt u een snel en vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.

Goed opgeleide monteurs

Onze monteurs zijn specialisten in hun vak en alle medewerkers streven naar maximale service. Zij worden doorlopend bijgeschoold en blijven daarmee op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Wij vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en mogelijke reparaties en/of bijzonderheden vooraf met u worden besproken. Door uw auto regelmatig bij ons te onderhouden, blijft uw auto in de juiste conditie en komt u niet voor verrassingen te staan.

Twijfelt u over een mogelijk gebrek, dan zorgen wij graag voor een vrijblijvende inspectie van uw auto.

Alle denkbare werkzaamheden

Afspraak maken

Bij ons kunt u terecht voor alle denkbare werkzaamheden aan uw auto.

Reparatie

Onderhoud

(Winter)banden

Verkoop lichtmetalen velgen

APK Keuring

Aircoservice

Ruit reparatie

Tuning

Blinderen van ramen

Schadeherstel

Haal- & brengservice

Autobedrijf Henri Dijk beschikt ook over diverse bergingsvoertuigen dus mocht u onverhoopt stil komen te staan en u kunt u weg niet vervolgen dan komen wij u halen.

Gratis vervangend vervoer

Autobedrijf Henri Dijk levert betrouwbare exclusieve auto’s en deze verkeren in perfecte staat. Het kan voorkomen dat uw auto voor reparatie of regulier onderhoud naar de garage moet.

Wij helpen u graag en bieden u gratis vervangend vervoer aan.

Full-service autobedrijf

AUTOBEDRIJF HENRI DIJK

Autobedrijf Henri Dijk is al 25 jaar een begrip in de omgeving van Vroomshoop.

Wij zijn een universeel autobedrijf, dit betekent dat wij reparaties en onderhoud uitvoeren aan alle merken. Dit geldt ook voor campers, bedrijfsauto’s en lease auto’s.

Ook voor een mooie en betrouwbare occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze auto’s worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt, APK en garantie.