Premium Car Import

Veel simpeler kan het niet!

U wilt een auto uit het buitenland met duizenden euro`s voordeel?

Laat ons weten wat u zoekt en wij regelen de import!

Meeste populaire geimporteerde merken

Premium Car Import

Auto importeren

Uw nieuwe of gebruikte auto importeren is een proces waar vaak veel zaken fout kunnen gaan. Wilt u een auto kopen in het buitenland, dan bent u bij Autobedrijf Henri Dijk aan het juiste adres. Wij zijn dé importspecialist en handelen de import van uw import auto van A to Z af. Voor u geldt: “Wel de lusten en niet de lasten.”

Onze unieke methode van een auto importeren levert u een vaak een completer uitgevoerde auto op tegen een veel lagere prijs dan vergelijkbare auto’s uit Nederland. Wij zijn al meer dan 20 jaar uw import specialist.

Goede kwaliteit import auto met garantie

Door onze nauwe samenwerking met o.a. officiële merkdealers, de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor het Wegverkeer, ontzorgen wij totaal!
Het importeren van uw auto verloopt hierdoor geheel vlekkeloos. Wij zorgen ervoor dat u zonder enige vorm van stress uw import auto uit het buitenland naar Nederland wordt gehaald.
Op uw nieuwe import auto zit altijd 3 maanden garantie.

Grondige Inspectie

Uw import auto wordt door ons altijd grondig gecontroleerd. U rijdt met uw nieuwe import auto altijd tevreden weg en heeft direct een garantie van 3 maanden en een nieuwe APK.

Autobedrijf Henri Dijk heeft als motto: “Gewoon Goed”

Duidelijke afspraken, geen verrassingen

Voordat wij uw auto invoeren maken onze deskundige medewerkers altijd een duidelijke offerte voor u. Wij vinden het belangrijk dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
Doordat wij deze offerte compleet aan u afgeven weet u precies wat u kunt verwachten.

Inruilen van uw huidige auto?

Wij begrijpen natuurlijk dat u uw ‘oude’ auto ook kwijt wilt, daarom ruilen wij tevens uw huidige auto in. Tenminste, als u daar behoefte aan heeft.

Import jonge auto's

Wij zoeken uw auto in het buitenland

Transport

Wij verzorgen het transport

Keuring

Zodra uw auto gekocht is verzorgen wij de keuring

Aflevering

U geniet van een voordelige jonge auto

Onze werkwijze

01

De auto

Nadat u uw wensen bij ons heeft aangegeven onder het genot van een kopje koffie, gaan wij direct opzoek. Als we dan uw perfecte auto gevonden hebben nodigen we u wederom uit voor de overeenstemming.
02

Inruil

Wanneer u een auto wenst in te ruilen kunt u een afspraak maken om deze te laten taxeren of neem contact op voor een prijsindicatie.
03

Aankoop

Na overeenstemming wordt uw auto aangekocht.
04

Aanbetaling

Na ontvangst van de bevestiging en de afgesproken aanbetaling zorgen wij voor het (verzekerde) transport en de administratieve afwikkeling.
05

Bezichtiging

Zodra uw auto bij ons binnen is, krijgt u hiervan bericht en kunt u de auto bezichtigen.
06

RDW / Douane

Wij laten zo snel mogelijk de RDW-keuring uitvoeren en verzorgen de BPM-aangifte bij de Douane voor u.
07

Stalling

U kunt uw auto kosteloos bij ons stallen, totdat het kentekenbewijs is afgegeven.
08

Aflevering

Zodra het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen zijn, maken wij met u een afspraak over het tijdstip van aflevering.
09

Garantie

Al onze auto's worden afgeleverd met een Nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden Garantie! Dit is bij de prijs inbegrepen.

Zelf uw droomauto laten importeren?

Bent u op zoek naar een voordelige, nieuwe of jonge auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bespreken we altijd eerst de mogelijkheden, pas daarna beslist u zelf of u verder gaat.

TOP