Pech Onderweg?

Gerust op weg? Vraag naar onze Mobiliteitservice Voor slechts €49,99 kunnen wij u voorzien van de mobiliteit service. Zekerheid dat u rijdt! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Fijne Pasen!

Namens Autobedrijf Henri Dijk wensen wij u fijne paasdagen toe!

De Nieuwe Website

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van onze nieuwe website. Wij zijn erg trots op het resultaat! Wat vindt u? Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s en foto’s. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Nieuw in onze werkplaats

Automaat spoelen met ‘Powerflush’ Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling! Geef uw automatische transmissie daarom een Powerflush behandeling! Autobedrijf Henri Dijk spoelt en reinigt de automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet deze van verse ATF (autmatic transmission fluid) olie. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig

WINACTIE!

De zomermaanden komen er weer aan en die wilt u toch met een schone auto doorgaan! Bij 600 likes van onze Facebookpagina verloten wij een pakket van 3 volledige wasbeurten t.w.v. €45,- in onze Carwash! Like & Deel en wie weet bent u de gelukkige winnaar van deze actie!
TOP